AnasayfaHakkımızdaTeslimat ŞartlarıÖdeme BilgileriSipariş TakibiReferanslarİletişim
Kalpli Arajman
Saksı Çiçekleri
Cam Vazolar
Orkideler
Buketler
Güller
Arajmanlar
Çağdaş Ççek Sepeti
Masa Arajman
Çiçek Sepeti
Ferforje Çiçeği
Doğum Günü
Anneme
Sevğiliye
HER GÜNE ÖZEL
Yeni Bebek
Yapay Çiçekler
Yeni İş
  Teslimat Şartları
  Ödeme Bilgileri
  Hakkımızda
Teslimat Şartları

Teslimat Şartları

1-Online alışveriş sitemizdeki tüm ürünler Burdur da faaliyet gösteren çiçekçi mağazamızda itina ile hazırlanarak özel çiçek servis araçları ile servise çıkarılmaktadır. Bu ürünler Burdur sınırları içersindeki tüm ilçelere kendi ekibimiz tarafından aynı kalite ve servis anlayışı ile yerlerine teslim edilir.

2-Çiçek teslimatı esnasında yerlerinde bulunamayan alıcıların çiçekleri, evlerde yan komşu daireye veya apartman görevlisine, sitelerde güvenlik görevlilerine, iş yerlerinde bölüm arkadaşlarına, hastane ve otellerde ise resepsiyon görevlilerine, askeri hastanelerde ve kurumlarda nöbetçi subaylar veya erlere imza karşılığı çiçek teslimatı yapılır.

3-Ankara ve yurt içi siparişlerinizi sabah 09.00 ve akşam 21.00 saatleri arasında sorunsuz olarak verebilirsiniz. Haftanın 7 günü sipariş teslimatımız vardır.

4-Sitemizdeki tüm fiyatlara KDV ve ulaşım bedeli dahildir.Teslimatımız olmayan bölgelere ilave olarak yol ücreti talep edilebilir.

5-Ortalama servis süremiz siparişinizin ödemesinin onaylanma saati baz alınarak aksi bir saat belirtilmediği sürece 3 saattir.

6-Sitemizdeki ürünler günlük olarak stoklarımıza göre güncellenmektedir.Bazı ürünlerimizde stok durumuna göre renk değişiklikleri, kullanılan yan malzemelerde ( cam şekli, çakıl taşı rengi, sepet, fiyonk vs.) önceden bildirmeden farklılıklar olabilir.

7-Burdur içi siparişlerinizin tümü dükkanımızda diğer il ve ilçelere çiçek siparişleriniz il ve ilçelerde bulunan İnterflora Çiçekçiler Derneği üyeleri aracılığı ile teslimatı gerçekleştirilmektedir.

 8- YURDIŞI SİAPRİŞLERİNİZ SAAT 12 DEN ÖNCE VERİLMELİDİR AYNI GÜN TESLİM ÇİÇEKLER SAAT 17.30 KADAR SONUCLANDIRILIR. AKSİ TAKDIRDE ERTESİ GUN TESLİMAT YAPILIR. ( ülkeler arasındaki saat farklılıklarına dikkat etmeliyiz)

bucakcicek@gmail.com



Copyright © 2024 Bucak Çağdaş Çiçekçilik
Tasarım & Uygulama : Çiçeklive
Bucak Çiçekçi, Burdur Bucak Çiçek Siparişi,Aracısız çiçekçi Bucak Çiçek  Gönder, Bucakta Çiçekçi, Bucak Çiçek siparişi, Bucak Çiçek Yolla, Bucak çiçekçisi, bucakta çiçekçi burdur çiçek, burdurcicekci, burduracicek, burdurdacicekci